Formació de CHARIS


CHARIS és la nova oficina en el vaticà que representa a tota la renovació carismàtica d'arreu del món (tan grups de pregària com comunitats religioses). Això inclou les funcions de l'antiga oficina de l'ICCRS més les de Catholic Fraternity.

Aquí teniu un retall de la carta de presentació:

"A la Vigília de Pentecosta 2017, durant el nostre Jubileu d'Or, el Sant Pare ens va recordar que els "cinquanta anys són un moment en la vida adequat per aturar-se i reflexionar ..." i jo us puc dir que és el moment de seguir endavant amb més força, deixant enrere la pols del temps que hem permès que s'acumuli, agraint tot el que hem rebut i enfrontant el futur amb confiança en l'acció de l'Esperit Sant.

Estem ara en una nova època per a la Renovació Carismàtica Catòlica. Com a part d'aquesta, el Sant Pare ens ha expressat el desig que ICCRS i Catholic Fraternity treballin cap a l'establiment d'un nou servei per a totes les expressions de la Renovació Carismàtica Catòlica. Amb aquesta finalitat, va nomenar a l'abril de 2016 a Michelle Moran i Pi Scafuro, assistits per dos secretaris, Julia Torres i Oreste Pesare, per fer realitat aquesta visió. De fet, al Jubileu, es va signar l'Acta Constitutiva d'aquest nou servei.

Després de Pasqua hem enviat els documents que els donen suport i els estatuts del nou organisme, que es diu CHARIS, a tots els líders al món. Ara fem públics els documents amb el desig d'estendre la comunicació sobre aquest important nou servei. Volem compartir aquesta emocionant visió. Ara és temps de “d’eixamplar la tenda… perquè creixeràs a dreta i esquerra* (Is 54, 2-3). A l'estadi Olímpic de Roma al juny de 2014, el Papa Francesc va dir clarament el que ell espera de nosaltres. Entre altres coses, ens va demanar "compartir amb tota l'Església la gràcia del baptisme en l'Esperit Sant”. És la nostra esperança que el servei de CHARIS permeti a la Renovació Carismàtica Catòlica créixer, desenvolupar i equipar-se per aquesta missió. Ara és el temps de construir relacions més properes i animar a la unitat en la diversitat de la família carismàtica a tots els nivells; internacionals, nacionals i locals."
Per més informació podeu consultar el document de "Preguntes i Respostes" en català i castellà. També posem a la vostra disposició els enllaços per consultar la documentació sobre CHARIS, en diferents idiomes: